5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında hiçbir yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi dumanı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde güvenli vasat oluşturur.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran belli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara yarar şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın kapısı, hariçarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu pozisyon hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, Yangın kapısı istanbul fiyatı %100 projeye entegrasyon ve orantılı paha politikamız ile yangın kapısı ayrışmaktayız.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya akıllıca açılmaktadır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık binayor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve meselelevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Kaçış yollarının ayrıksı kat ve sair mekanların içinden geçerek korunmuş alana yetişmesina onay verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve veya sokağa açılan kapılarının kocaliği 120 cm’den az olmamalı; bu baplar dâhilen dışarıya sahih kilitsiz olarak açılmalı ve otomatik olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en azca 120 zaman olacak şekilde mimarilmalıdır.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi yangın kapısı gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Report this wiki page